Säkerhetskopiera projekt

Du kan säkerhetskopiera dina projekt genom att kopiera mappen “fotoklok designer projects” som oftast ligger mappen Mina dokument, men kan ligga på andra ställen beroende på OS. Sök efter mappen för att hitta den på din dator. På Mac OS ligger den i din "hem" mapp. Gör en kopia av hela mappen. Flytta den INTE

Du behöver också dina bilder till ditt projekt, dessa vet du bäst själv vart dom ligger.

Bilder sparas inte in i projekt-filen utan länkas till där dom ligger på datorn.