Felmeddelande: dessa bilder saknas

Detta felmeddelande uppstår när bilden/bilder har flyttats / raderats / bytt namn från där den var från början eller om de har varit på en USB / CD / DVD extern HD som inte längre finns i datorn.
För att åtgärda detta kan du:
• Flytta dina bilder tillbaka där de ursprungligen var sedan öppna ditt projekt
• Du kan öppna ditt projekt och välj sedan Sök bilder
Visa då programvaran vart dina bilder eller mappar befinner sig nu och tryck på ladda upp.

Klicka på "Sök bilder"

Välj en bild genom att trycka på bilden.
Ursprunglig placering visar vart bilden låg när du la till den i programmet. Visa nu programmet vart bilden/bilderna ligger nu istället genom att klicka på "uppdatera" och välja bilden igen.
Om programmet hittar fler filer på den nya placeringen så kommer programmet att uppdatera dessa länkar automatiskt.

Länkning av bilder.