Bildskärpa skärpning av bilder

Hur mycket en bild behövs skärpas är oftast en individuell bedömning samt tycke och smak.
Vi kan endast ge dig en fingervisning, men vad du själv gillar och vill ha vet bara du själv.

Överlag så är vårt tryck skarpt. Man behöver inte överskärpa sina bilder som man kanske gör vid framkallning. Lite skärpa så att det ser ok ut på din skärm ska man dock ha. Prova gärna vår tjänst att beställa provtryck om du känner dig osäker.