Beställa fler olika projekt/produkter i programvaran för PC & Mac

När du är klar med ditt projekt väljer du att lägga den i kundvagnen.

Du kommer sedan till programmets kundvagn. Här fyller du på med de projekt som du vill beställa.
Efter du har lagt till ett projekt trycker du på "stäng" om du vill beställa fler projekt.

Välj nu  "Öppna ett befintligt projekt" för att välja nästa projekt du vill lägga i kundvagnen. Eller om du vill skapa ett nytt projekt väljer du det.

Ditt andra projekt gör du samma som med det första, "Lägg till i kundvagn"

När du sedan kommer till programmets kundvagn har du nu 2 projekt.

Fortsätt på samma vis om du har fler projekt (max 10 st.) eller gå vidare till kassa för att logga in och avsluta din beställning.
Tänk på att dina filer/bilder laddar upp efter hela beställningen är genomförd.

Beställer du från olika produktsegment så skickas hela beställningen först när alla produkter är klara. Det innebär att produkten med längst leveranstid kommer styra leveranstiden.