Hur roterar jag en bild, Onlineprogramvaran

Välj "avancerat redigeringsläge". Genom att trycka på knappen Orientering så kan du välja att rotera din bild/text så som du vill ha den.

För att rotera en bildruta som är liggande till stående (eller tvärtom) använder du dig av följande funktioner inne i "Orienteringsverktyget" (som visas ovan)
Rotera först bildrutan, sedan roterar du bild, se bild nedan. På så vis kan du vända en bild till stående.