Hur beskär jag en bild?

Dubbelklicka på bilden och en ny ruta öppnas där kan du beskära bilden och flytta ytan som syns i din bildruta. Du kan även flytta på din bild i rutan genom att hålla nere “alt” tangenten samt klicka i mitten på bilden och dra bilden åt något håll. Kolla även på filmen från vår programvara man laddar ner, samma princip gäller för onlineprogramvaran: