Vart hittar jag mina sparade/beställda onlineprojekt

Projekt som du jobbar med online och inte är beställda hittar du under fliken "Mina projekt" längst upp på vår sida efter du har loggat in.

När projektet är beställt förflyttas det till "Mitt konto"  Där  hittar du "mina beställningar" här ser du dina beställda projekt och kan välja att beställa om dom exakt som dom är eller kopiera för att tex ändra i ditt projekt och beställa igen. Glöm inte att du måste döpa det kopierade projektet till ett unikt namn.  Under "mitt konto" kan du ändra flertalet saker så som lösenord, adresser m.m.