Beställa igen programvara PC/MAC

För att beställa ett projekt igen som du gjort i programvaran man laddar ner så gör du en kopia på det beställda projektet, döper till ett nytt namn, sedan kan du öppna och redigera det.
Vill du beställa en exakt kopia kan du logga in på ditt konto på fotoklok.se
Sedan klickar du på "mitt konto" sen "mina beställningar" där hittar du ditt projekt och kan klicka på "beställ igen"