Hur skapar man ett konto?

För nedladdnigsbara programvaran gäller: Ett konto skapas först när du ska beställa ditt projekt. Innan dess behöver man inte ett konto. Efter du har tryckt på kundvagnssymbolen kommer du till sidan där man loggar in. Där kan du välja att skapa ett konto.

För Online-programvaran gäller: Du skapar ett konto för att kunna spara ditt projekt. Skapar du inget konto kan du inte spara. Du kan även välja att trycka på knappen "registrerar" överst på vår hemsida för att skapa ett konto.