Kan jag spara min fotobok, fotokalender eller kort och avsluta det senare?

När du bygger ditt projekt, kan du spara det och gå tillbaka och redigera det så många gånger du behöver innan du lägger din beställning. Välj “Fil” och sen “Spara” för att spara ditt projekt. Öppna det genom att välja “öppna ett befintligt projekt”. 

Onlineprogramvaran sparar du genom att trycka på knappen “spara” diskettsymbol uppe till vänster. För att komma åt ditt projekt igen loggar du in uppe till höger på hemsidan. 

Var denna artikel till hjälp? Tack för återkopplingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss