Finns det begränsningar för innehållet i de bilder jag använder?

Vi kommer inte att trycka material som kan ge upphov till civilrättsligt eller straffrättsligt ansvar enligt lag. Vi kommer inte att acceptera foton som främjar rasism, hat eller skadar någon grupp eller enskild persons integritet. Vi förbehåller oss full rätt att avgöra vad som får tryckas.

Du ska äga din bild eller ha tillåtelse från upphovsrättsinnehavaren att använda bilderna.