Felmeddelande i programvaran

Kritiskt Fel är ett vanligt meddelande – Detta felmeddelande kan uppstå när en bild på en viss sida är för stor för datorn att bearbeta. Uppladdningen kommer att stanna på den drabbade bilden, den maximala bildstorleken kommer att behöva vara mindre än 20 MB eller 600 dpi. För att åtgärda detta måste du leta upp den ursprungliga bildfilen på din dator och minska storleken. Sedan åter-importera den i programvaran. Får du andra felmedelande får du gärna ta en skärmdump på det och skicka till vår support så kan vi säkert hjälpa dig.