Dubbelsidig studentskylt

För att beställa en dubbelsidig studentskylt med olika mallar/bilder lägger du till en sida i ditt projekt.

90% av våra skyltar har detta valet men dock inte alla.

Via mobil:

1. Tryck på . . .

2. Tryck på "Lägg till sidor" Lägg till 1 sida.

3. Tryck på Layouter för att välja din design.

Skriv in namn, klass och ladda upp den bilden du vill ha till din andra sida.

När du beställer nu kommer du få din skylt dubbelsidig detta innebär 2 skyltar med en pinne som har dubbelhäftande tejp på båda sidorna.

Lägg till en sida till ditt projekt
Välj layout på din andra sida

Via dator:

1. Välj + Lägg till sidor
  2. Välj sedan Layout och dra in den mall du vill ha till sidan.
  3. Skriv in namn, klass och ladda upp den bilden du vill ha till din andra sida.

När du beställer nu kommer du få din skylt dubbelsidig detta innebär 2 skyltar med en pinne som har dubbelhäftande tejp på båda sidorna.