Dubbelsidig studentskylt

För att beställa en dubbelsidig studentskylt med olika mallar lägger du till en sida i ditt projekt.

90% av våra skyltar har detta valet men dock inte alla.

Via mobil:

1. Klicka på kugghjulet

2. Välj infoga sida

3. Nu kan du välja en ny mall.

Skriv in namn, klass och ladda upp den bilden du vill ha till din andra sida.

När du beställer nu kommer du få din skylt dubbelsidig detta innebär 2 skyltar med en pinne som har dubbelhäftande tejp på båda sidorna.

Via dator:

1. Välj infoga sida.
  2. Välj sedan Layout och dra in den mall du vill ha till sidan.
  3. Skriv in namn, klass och ladda upp den bilden du vill ha till din andra sida.

När du beställer nu kommer du få din skylt dubbelsidig detta innebär 2 skyltar med en pinne som har dubbelhäftande tejp på båda sidorna.