Provtryck

SKAPA ENKELT ETT PROVTRYCK FÖR ATT SE HUR DINA BILDER BLIR I TRYCK

Genom programvaran som du laddar ner kan du skapa ett provtryck på ett par bilder. Provtrycket är ett A4 där du kan montera in dina egna bilder för att se hur dom blir i tryck. Du kan även välja vilket papper det ska tryckas på.

• Silk (standard)
  • Obestruket
  • Fotobok lyx (tänk på att detta papper blir dubbelt så tjock i den färdiga boken)

Provtrycket hittar du under Premium-kategorin i programvaran. Du betalar endast för porto.

Provtrycket trycks alltid med 6-färgstryck då vi anser att du som är intresserad av detta vill ha den absolut bästa kvalitén. Du bör då även välja 6-färgstryck om du mot förmodan skulle handla från vår Standard kategori. Alla Premium-böcker har 6-färgstryck som standard.