Installera på Mac

För att installera programmet på din mac laddar du ner det från vår hemsida.
Normalt lägger sig installations-filen i din "Hämtade filer mapp"

Dubbelklicka på filen som heter: fotoklok designer 2018.4.1 fotoklok.dmg (namnet kan skilja sig beroende på version)
Sedan drar du och släpper programmet till "Application" genvägen.

Efter det hittar du programmet i din program-mapp och kan starta det därifrån.