Skriva text online-programvaran

För att skriva eller lägga till en text på valfritt ställe välj Avancerad redigering.

Klicka på "Lägg till textruta" dubbelklicka sedan på textrutan och skriv din text.

Du kan ändra storlek på textrutan genom att dra i de grå "plupparnoch flytta på rutan genom att trycka i mitten på den.

Typsnitt och storlek ändrar du i rutan som du skriver texten i. OBS! Markera texten för att ändra.