Har ni någon app?

Vi har en app den heter Remoment dock är denna inte kopplad till fotoklok.se. (finns på App Store och Google Play Sök på: Remoment)

Alla produkter på fotoklok.se går att skapa direkt online i din mobiltelefon. Du kan enkelt spara och fortsätta vid senare tillfälle.

Du kan också öppna upp dina projekt på vilken enhet du vill. Öppnar du ditt projekt på en dator så får du även tillgång till "Avancerat redigeringsläge" där du kan utföra mycket mer avancerade ändringar i ditt projekt. Dock ej för fotokalender i dagsläget, där måste man ladda ner vårt program och skapa sitt projekt för "avancerad redigering".