Avancerad och enkel redigering

Onlineprogramvaran har ett två olika lägen.

Enkelt läge som start. Detta är även samma läge som du får när du startar ett projekt i din mobiltelefon.

Du kan enkelt byta mellan dessa lägen. I mobilen gäller endast enkelt läge, öppnar du ditt projekt i datorn får du tillgång till avancerat läge.
För fotokalender finns just nu endast Enkelt redigering, endast i programvaran man laddar ner har du Avancerad redigering.