Flytta bild mellan bildboxarna

Om du vill flytta/byta bilder mellan de olika bildboxarna på en sida kan du göra detta på ett enkelt sätt.

Markera bilden, tryck och håll nere musknappen till du sera att bilden "släpper" och blir en liten icon. Dra sedan bilden till den bildboxen du vill ha den och de två bilderna kommer att byta plats. Funkar både i onlineprogramvaran och programmet man laddar ner