Automatisk layout - autolayout

Automatisk layout är något du hittar i vår programvara på produkterna "Fotobok standard" och "Fotobok Enkel"
I skrivandets stund så är det något som vi har på från start när man designar sin bok.

Denna funktion väljer en ny layout när du drar in en bild och släpper den vid sidan av bildboxen

Du kan själv stänga av detta genom att trycka på trollstaven. Se gif-bild nedan