Ta bort konto

Radera konto, ta bort konto

Du kan begära borttagning av ditt konto. Vi har valt att lägga detta på kontonivå så att ingen obehörig ska kunna radera din data. Vid borttagning kommer du inte längre kunna komma åt de tjänster som tillhandahålls av https://fotoklok.se/.

Du hittar detta efter du loggat in under "mitt konto" nere till höger.

Efter aktiveringen så kommer du att få ett mail om begärd borttagning, då har du möjlighet till att avbryta denna genom att följa instruktionerna i mailet