Logga in, problem att logga in

Logga in hittar du längst upp på sidan till vänster.

Har du problem att logga in så är vår erfarenhet att det oftast har med någon stor bokstav att göra. OBS! Detta gäller även för ditt användarnamn. Ditt användarnamn finner du i välkomstmailet: "Nytt konto fotoklok.se"

Lyckas du ändå inte så kan du få ditt lösenord återställt på inloggnings-sidan.
Lyckas du fortfarande inte så är du välkommen att kontakta oss.